Partenerul Dumneavoastra in Managementul Calatoriilor de Afaceri

 Agentia AER SCORPIO este o societate cu capital integral privat si este specializata in organizarea calatoriilor de afaceri, a programelor turistice si a tururilor in tara si in strainatate. De asemenea, o componenta de baza a activitatii noastre o constituie acordarea de consultanta in domeniul calitatii in servicii si in transportul aerian.

 • Organizarea de calatorii si intalniri de afaceri;
 • Organizari de seminarii si conferinte “incentive”;
 • Rezervari hoteliere la tarife speciale;
 • Acces on-line la sistemul international de rezervari aeriene;
 • Aviatie Executive;
 • Curse charter si asistenta pasageri in Aeroport;
 • Asigurari medicale de calatorie pentru oamenii de afaceri si in turism;
 • Consultanta calificata cu sprijinul Camerelor de Comert si Industrie Teritoriale, Consiliilor Judetene si Locale, Primariilor pentru dezvoltarea afacerilor in Romania;
 • Organizarea de intalniri de afaceri, pe diferite domenii cu sprijinul comunitatilor locale de oameni de afaceri;
 • Consultanta in implementarea criteriilor de calitate precum si elaborarea manualelor de calitate in domeniul Turismului si al Aviatiei.
 • Proceduri si programe pentru infiintarea companiilor de aviatie regionale in conformitate cu cerintele minime Europene in domeniu;
 • Studii tehnice si financiare de eficienta a investitiilor pentru achizitionarea sau inchirierea se echipamente de zbor aeronautice.

 Sistemul intern de control al calitatii bazat pe cerintele ISO 9001-2000 ne-a permis sa garantam toate serviciile furnizate.

 TICKETING SI TARIFE DE TRANSPORT AERIAN

 Tour operatorul AER SCORPIO se bazeaza pe un personal cu o experienta de peste 30 de ani in industria aviatiei si este o agentie acreditata IATA, autorizata sa vanda servicii de transport aerian intern sau international pe orice companie aeriana.
 Esenta activitatii noastre o constituie oferirea celor mai eficiente modalitati de calatorie in interes de afaceri asigurand permanent un optim raport pret/ calitate. Pe baza acordurilor comerciale ce le avem cu companiile aeriene agentia AER SCORPIO realizeaza servicii de buna calitate.
 Agentia AER SCORPIO, printr-un sistem capilar de contracte cu diversi operatori din tara si strainatate, a realizat o vasta retea de distributie de up feed-back care acopera intreg teritoriul Romaniei si tari ca Polonia, Ungaria, Grecia, Italia, Turcia, Egipt, Olanda, Marea Britanie, Franta, Spania, China si Japonia.
 Aceasta retea de distributie, baza noastra de clienti si relatiile excelente de colaborare pe care le avem cu societatile romanesti in general cu societatile mici si mijlocii precum si cu Consiliul National al Societatilor Mici si Mijlocii ne dau posibilitatea sa sustinem in mod concret initiativele Dumneavoastra.

 PROGRAMUL AER SCORPIO

 NEW DIMENSION IN BUSINESS TRAVEL

 Pentru a satisface exigentele oamenilor de afaceri am creat in exclusivitate programul „New Dimension in Business Travel”, prin care oferim urmatoarele pachete de servicii:

 PROGRAMUL CLIENT

 Acest program constituie pentru toti oamenii de afaceri care utilizeaza cu o anumita frecventa serviciile noastre o oportunitate de reducere a costurilor de calatorie si de crestere a standardului serviciilor.

 PROGRAMUL DE LIVRARE LA DOMICILIU A DOCUMENTELOR DE CALATORIE

 Toate serviciile noastre pot fi comandate prin fax, e-mail sau Internet.
 Personalul nostru calificat va va contacta imediat pentru livrarea la domiciliu a documentelor de calatorie, acest serviciu fiind gratuit.

 PROGRAMUL „TRAVEL MANAGEMENT PARTENER”

 Pe baza cerintelor Dvs., a exigentelor impuse de programul de intanliri de afaceri, personalul nostru este capabil sa va organizeze intreg progarmul de calatorie, furnizandu-va in acelasi timp sugestii utile bazate pe experiente anterioare. Pachetul complet al programului de calatorie care cuprinde transport aerian, transferuri locale, rezervari hoteliere, eventuale miniprograme pentru acoperirea zilelor de sambata sau duminica este predefinit inainte de plecare.
 Imediat dupa inceperea programului de calatorie, desfasurarea acestuia este urmarita permanent de personalul nostru care este capabil sa intervina in timp real pentru corectarea oricaror neconcordante.

 Aceste programe ne-au permis sa organizam participarea oficiala a delegatiilor romane de afaceri la:

 • Europarteneriate in: Lisabona, Viena, Clermont-Ferrand, Atena, Palermo, Apeldoorn;
 • Targurile internationale din: Cairo, Delhi, Tokyo, Istanbul, Osaka, Thessalonic, Guangzhou, Dusseldorf;
 Seminarii internationale de promovare a comertului romanesc organizate la: Londra, Dublin, Bratislava, Brussels, Paris, Nice, Geneva, Viena, Praga, Budapesta, Copenhaga, Casablanca, Ankara, Beijing, Shanghai.